… fordi dit hus bare skal være i orden

Boligforeninger

Sidder du i bestyrelsen for en boligforening – eller er du vicevært? Så ved du, hvor krævende det er både at skulle håndtere det løbende vedligehold og styre de større renoveringsprojekter.

Vi klarer det for dig

Hos HETO har vi specialiseret os i at være din faste samarbejdspartner – uanset om du er til stede, når vi kommer, eller om du har travlt på dit eget arbejde, mens vi ordner din boligforening. Vi sender de samme folk ud til dig hver gang, så I hurtigt kommer på fornavn.

Vi afstemmer forventninger til servicen og følger op på, om du er tilfreds. Og så klarer vi lige så gerne de daglige serviceopgaver som byggestyringen på dine større projekter fx trapper, lofter, vinduer, kældre og i gården.

”I bestyrelsen er det ikke kun vores egne økonomier, vi er ansvarlige for – vi skal træffe beslutninger på vegne af alle andelshavere.

Derfor har vi helt naturligt fokus på prisen. Men umiddelbart derefter handler det meget om at have tillid til dem, vi vælger. At føle trygheden ved at samarbejdet kan fungere, og at opgaverne bliver løst, også uden at vi selv er til stede for at overvåge det.

De fleste projekter skal jo håndteres, mens vi selv er på arbejde, og derfor skal vores håndværkere være til at stole på og være selvkørende.

Med HETO får vi kvalitet og service for pengene og byggelederne er altid løsningsorienterede.

I stedet for at sige, ”Nej” eller ”Det går aldrig” – så kommer de altid med alternative bud på løsninger, der vil indfri vores behov. De er i det hele taget utrolig gode til at være kundeorienterede og servicemindede.”

Alice Clark, AB Rørholmsgade 5a-7b

Trae-struktur-WHITE
Kan vi hjælpe dig?
Så ring til os eller skriv et par ord – og lad os tage en uforpligtende snak.
Vi glæder os til at høre fra dig!

phone26 20 44 82