BLOG

HETO byder velkommen til Kim som ny partner

Posted by bladex21 / No Comments
heto

I HETO er vi super glade for vores tilfredse kunder, de gode samarbejdsrelationer og de skønne medarbejdere, der hver dag skaber selve livsnerven i firmaet. Én af dem, der gennem de sidste 9 år både har sat den faglige barre højt, og som har gjort en markant forskel for kolleger og kunder, er Kim Hansen.

Fra December 2019 er Kim blevet partner i HETO, og det forretningsmæssige mål er ledelsen helt enige om: Ambitionen for firmet er ikke at vokse i størrelse men at holde fast i den positive forretningsudvikling og være på forkant med kunderne og deres behov. Og her er Kim guld værd på den videre rejse.

Tømrermester og ejer af HETO, Brian Hovmand, begrunder udnævnelsen med følgende ord:

”Der er ikke det gode, man ikke kan sige om Kim: Han er arbejdsom, han har styr på tingene og han er en god kollega. Kim er super god til at snakke med kunderne og gøre dem trygge. Og så har han altid et fantastisk humør, der helt automatisk smitter af på folk omkring ham.”

Selv elsker Kim sin hverdag i HETO, hvor han sammen med sin kollega, John Tengstedt, nyder de hektiske dage som byggeleder på spændende byggeprojekter i det københavnske gadebillede. Privat er Kim bosat på Amager, hvor fritiden går med kæreste, barn og hundehvalp.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Email and Name is required.