… fordi både store og små borgere skal kunne færdes i trygge rammer

Kommuner

Er du ansvarlig for kommunens institutioner eller en offentlig bygning? Så ved du, hvor vigtigt det er at vedligeholde bygninger, der bliver slidt meget – og hvor rart det er at have et akuttelefonnummer, du kan ringe til, når hærværk, indbrud eller fx vandskader forstyrrer hverdagen.

Vi hjælper, når det brænder på

Hos HETO er vi vant til at færdes blandt kommunens ansatte og borgere og skabe sikkerhed og tryghed på vores vej. Vi er den ofte usynlige partner, der sørger for, at idrætshallens lys er godt, at dørpumperne til bygningen fungerer også i frostvejr, at udflytterbørnehavens lokaler er børnesikrede – og alt det andet.

Vi bruger elektronisk ordrestyring, så vi hele tiden kan dokumentere, hvad der bliver købt af materialer til dine projekter, vi tager løbende billeder og lægger på sagen – og sørger i det hele taget for, at du altid har kontrol og overblik over igangværende projekter.

Kommuner HETO ApS
”HETO har et mangeårigt godt samarbejde med Københavns Kommune

Samarbejdet begyndte i 2012 – og i dag indgår HETO desuden i en rammeaftale for kommunen gennem konsortiet Finmann Group.
Med i konsortiet er desuden Finmann VVS/Entreprise ApS,

Murermester Rasmus Lange ApS og el-firmaet Lyders og Svend G. A/S. Konsortiet kan kontaktes direkte på: [email protected] eller tlf. 29260426.

Trae-struktur-WHITE
Kan vi hjælpe dig?
Så ring til os eller skriv et par ord – og lad os tage en uforpligtende snak.
Vi glæder os til at høre fra dig!

phone26 20 44 82