… fordi det gode samarbejde ikke er til diskussion

Rådgivere

Er du ingeniør, arkitekt eller anden form for byggeteknisk rådgiver – måske i en større konsulentvirksomhed? Så ved du, hvor vigtigt det er at kunne trække på gode samarbejdspartnere.

Vi er løber gerne hurtigt med dig

Hos HETO samarbejder vi med flere ingeniør- og arkitekthuse og er vant til at sidde med omkring bordet, når du og bygherre skal lægge planer. Hos HETO udpeger vi typisk den byggeleder, der sørger for at omdanne projektet på tegnebrættet til færdige løsninger, der giver værdi for kunden.

Indgår vi en aftale, så kan du regne med os: Vi har en sund økonomi og kan stille de fornødne garantier til at være med dig hele vejen.

”HETO er den perfekte samarbejdspartner – vores fælles projekter er altid nemme og ukomplicerede.

Byggelederne hos HETO har utrolig god erfaring med at se muligheder og styre både ombygninger og nyindretninger i ejendomme. Og samtidig, så ved de også, hvor deres egne kompetencer stopper, og det giver mening at give bolden til andre faggrupper:

Det gælder i mit tilfælde de arkitektfaglige opgaver, tegnearbejdet, projektbeskrivelserne og dialogen med myndighederne. Jeg kan varmt anbefale andre at bruge HETO som fast samarbejdspartner.”

Geert Jakobsen, arkitekt MAA, Tegnestuen-Taarnet

Trae-struktur-WHITE
Kan vi hjælpe dig?
Så ring til os eller skriv et par ord – og lad os tage en uforpligtende snak.
Vi glæder os til at høre fra dig!

phone26 20 44 82